Transport

(10 produkter)

 

Vi leverer alle former for lastbilpresenninger og udfører reparationer på eksisterende presenninger.

De danske og europæiske veje er oplagte steder at vise dit logo og din virksomhed frem. Det kan gøres ganske simpelt ved at udstyre de lastbiler, som alligevel tager turen, med en flot presenning.

Lastbilpresenninger leveres i valgfri farve, og du har mulighed for at få trykt dit logo, foto eller illustration direkte på presenningen. Dette giver en flot præsentation, når bilerne kører gennem landet.

Vi bestræber os på altid at kunne tage i mod opgaver inden for vores normale åbningstid, men vil du være sikker på at komme til, så brug kontaktformularen eller ring og lav en aftale på forhånd på +45 97 19 13 11.

Sortér efter:

Høj trailerpresenning med print af logo

Presenningen er udført I 680 gram.

Kontakt os for pris

Specialopgaver på veteranvogne

Kontakt os for pris

Persontransport

Kontakt os for pris

Reparationer

Vi klarer reparation af alle former for presenninger.

Kontakt os for pris

Rullepresenning

Kontakt os for pris

Rollfix

Kontakt os for pris

Fragtpresenning

Kontakt os for pris

Skydegardiner

Kontakt os for pris

Opruller fra Dynello

Kontakt os for pris

Dynello 1Clip

Kontakt os for pris

Skydegardiner, skydesider og skydepresenning

Vi fremstiller skydegardiner – også kaldet skydeside eller skydepresenning – til alle formål. Skydegardiner udføres i kraftig 900 g pvc dug med overcenterlukning med svejsbar gjordbånd til 1300 kg. trækstyrke på indersiden for hver ca. 65 cm.

Fragtpresenning

Fragtpresenninger til fragtbiler udføres i 680 g pvc dug med faste sider eller skydegardiner. Fragtpresenningerne kan leveres i valgfri farve – med eller uden tryk, og monteres efter ønske.

Rollfix

Rollfix monteres i presenningssider til alle former for opbygning og er en super praktisk løsning. Hermed kan presenningen rulles helt op på taget og hele siden bliver tilgængelig ved af- og pålæsningen.

Rullepresenning

Rullepresenninger udføres i 680 g pvc dug og med kraftig alu-rør i løbegang i den ene side for af- og pårulning af presenningen. Rullepresenningerne leveres med gummistropper eller båndstrammere for opstramning. Presenningerne udføres således, at hjørnerne forbliver tætte ved højt læs. Rullepresenninger kan også udføres i net og i forskellige hulstørrelser.

Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i flade presenninger til f.eks. foderstofbiler med kantforstærkninger og gummistropper i bund.

Reparationer

Vi klarer reparation af alle former for presenninger.  Hvad enten det gælder lapning af de små huller eller de større reparationer og forandringer, står vores kompetente monteringsafdeling til rådighed. Har du flere presenninger, som trænger til et eftersyn, giver vi naturligvis gerne et tilbud med en god pris.