Terrasseafdækning

Detaljer om produktet

Ta´ forskud på sommeren eller forlæng den med en terrasseoverdækning fra Kibæk Presenning.

 Drømmer du også om en overdækket terrasse? Så er der hjælp at hente med en løsning fra Kibæk Presenning A/S.

Med en terrasseoverdækning kan du skærme for blæst og kulde og få meget mere glæde af din terrasse. Sid godt og beskyttet og nyd foråret, sommeren og efteråret lige lidt længere end vejret normalt tillader.

Du kan ikke købe din terrasseafdækning her på vores hjemmeside, og det er der en grund til - alle vores terrasseoverdækninger fremstilles efter mål og med den fastgørelse som passer jer bedst.

Hos os går vi op i vores kunder og ønsker at give den bedste service og de bedste mulige løsninger, så går du i tankerne om en terrasseafdækning skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vores mange årige erfaring sikre dig den bedste løsning og et produkt der opfylder de ønsker du har. Vi kommer gerne hjem til dig for at yde rådgivning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Desuden tager vi alle mål og kommer efterfølgende for at montere presenningen. 

Send en mail til Gustav på gk@kibaek-presenning.dk med et par billeder den terrasse du ønsker en løsning til, og dine kontakt oplysninger eller ring til os på +45 97 19 13 11