Ta´ forskud på sommeren - få en afdækning til terrassen

Terrasseafdækning

Terrassen skal bruges til afslapning og gode stunder med dem, du holder af. Derfor skal du heller ikke være generet af for meget vind eller blændende sol. Men det kan faktisk være svært at finde tildækninger, der passer og rækker over hele terrassen. Heldigvis tilbyder vi hos Kibæk Presenning løsninger specielt til dine behov og mål.

Vi er specialister inden for branchen og leverer specialløsninger til præcis din terrasses behov. Så har du en speciel opgave du ønsker løst, så tøv ikke med at kontakte os på +45 97 19 13 11.


(7 Kategorier - ialt 1 Produkt)

Presenning til terrasse

Få større glæde af din terrasse med en tildækning i presenning. Både forår, sommer og efterår byder på en masse hyggelige stunder udendørs på din terrasse, som du kan forlænge yderligere med terrasse afdækning. Med en presenning til din terrasse kan du skærme for regn, vind samt sol og kan derved give dig selv og familien mere mulig tid på terrassen.   

Vi kan tilbyde flere forskellige løsninger til at gøre din terrasse mere behagelig at opholde sig på. Uanset om det er vind, regn eller sol du gerne vil afskærme for. Er det solen som gør det lidt for varmt at sidde og nyde den danske sommer? Så kan et solsejl være løsningen. Et solsejl giver nemlig giver skygge på terrassen når solen står højst på himlen og derved er skarpest. Sidder I udenfor imens duggen falder giver et solsejl også læ for det.

Blæser det for meget på din terrasse eller altan vil noget afskærmning kunne hjælpe på problemet. Udover at give læ for vinden så giver afskærmning også mere privatliv. Afskærmning til terrassen kan fremstilles i flere materialer, bl.a. windbreakers, som giver læ på terrassen uden at lukke helt af. Udover at løse problemet med for meget vind på terrassen eller altanen, så er det samtidig en flot løsning som pynter.

Drømmer du om en overdækket terrasse som du kan bruge, selvom det står ned i stænger? Med terrasseoverdækning kan du forlænge din udesæson, så den starter i det tidlige forår og slutter i det sene efterår. Kontakt os og hør mere om mulighederne.