Afskærmning og overdækning til cafeer og restauranter

Effektiv afskærmning mod vind, regn og sol. Vi hjælper dig med at skabe de bedste rammer for dig og dine kunder. De fleste restaurationer har i dag udearealer for at kunne huse flere gæster, i så mange måneder om året som muligt. Med det danske sommervejr er det oftest nødvendigt med overdækning og afskærmning for sol og regn.

Detaljer om produktet

Afskærmning og overdækning for udendørsservering

 

Vi elsker den danske sommer - især når den viser sig fra sin bedste side. Men det gør den i virkeligheden bare for sjældent. Der er alt for mange dage og ikke mindst aftener, hvor det er for koldt at sidde udenfor. Heldigvis er der mange løsninger, hvis man som hotel, restaurant eller cafe, gerne vil have sine gæster til at slå sig ned og blive hængende lidt længere. 

Overdækning kan løse mange problematikker omkring den danske sommervejr. En solafskærmning, fx i form af solsejl, skal være solid og af god kvalitet for at kunne holde i flere år med solskin, vind, fugtigt vejr og temperaturændringer. Især holdbarhed overfor vind er en vigtig faktor, at tage højde for, når man skal vælge en afskærmning. 

Hos Kibæk Presenning finder du et stort udvalg af forskellige løsninger, som kan skabe de bedste rammer for dig og dine gæster. Det danske sommervejr er ofte uforudsigeligt. Solen kan stå højt på himlen, men på trods af dette kan vinden få varmen til at aftage betydeligt. Afskærmning kan være nødvendigt, hvis du døjer med meget vind på udendørsområdet, og kan nem skabe læ fra flere sider. Her er det om oftest også en fordel at man kan fjerne og påsætte sektioner, alt efter vindretning og hvor meget solen varmen på dagen. 

Som Danmarks største producent af presenninger, kan vi helt sikkert hjælpe dig med den bedste løsning for dig. Vi har konstant fokus på at bevare kvaliteten, og leverer skræddersyede specialløsninger, hvor kvaliteten er i centrum. 

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for overdækning og afskærmning for udendørsservering? Kontakt os endelig på 97 19 13 11 eller send en e-mail til kp@kibaek-presenning.dk

Relaterede produkter

Presenning til studentervogn

Kontakt os for pris

Racertelt

Kontakt os for pris

Overdækning af skib

Kontakt os for pris