Skilte og print

(6 produkter)

På biler, trailere, presenning, netbannere

Synlighed er vigtigt for både virksomheder, begivenheder og foreninger. Her kan skilte og print være en rigtig god løsning. Hos Kibæk Presenning har vi egen skilte- og reklameafdeling. Her fremstiller vi foliedekoration til biler, butikker og butiksfacader. Vi er også leveringsdygtige i skilte til byggepladser, sportshaller, stadions mm.

Få dine farver, dit logo eller noget helt tredje til at præsentere sig på bedste vis. 

Kontakt os endelig på 97 19 13 11 eller kp@kibaek-presenning.dk, hvis vi skal løse din opgave!

Sortér efter:

Høj trailerpresenning med print af logo

Presenningen er udført I 680 gram.

Kontakt os for pris

Folie print til biler eller skurvogne

Kontakt os for pris

Skiltning på gulpladebiler

Kontakt os for pris

Logo trykt på presenning

Ring 97 19 13 11 eller brug kontaktformularen nederst på siden for pris.

Kontakt os for pris

Byggepladsskilte

Ring 97 19 13 11 eller brug kontaktformularen nederst på siden for pris.

Kontakt os for pris

Håndværkerskilt

Ring 97 19 13 11 eller brug kontaktformularen nederst på siden for pris.

Kontakt os for pris

Print på presenning

Gør jeres presenning personlig med print! At personliggøre jeres presenningprodukter er en fantastisk måde at synliggøre jeres brand. Vi får dine farver, logo eller noget helt tredje til at præsenterer jer på bedste vis. For eksempel kan vi lave en høj trailerpresenning med jeres logo som print.

 

Folie print til biler og skurvogne

Kibæk Presenning er også leveringsdygtige i folieprint. Vi kan hjælpe jer med folieprint til jeres biler og skurvogne. Også her kan vi, på bedste vis, præsenterer jeres farver og logo som folie print til jeres biler eller skurvogne. I kan med fordel få lavet folie print med CVR-nummer og logo til jeres firmabiler og derved øge jeres synlighed.

Udover at lave folie print til biler og skurvogne, så kan vores skilte- og reklameafdeling også fremstille foliedekoration til butikker og butiksfacader. Som butik er synlighed utrolig vigtigt! Det er her I fanger potentielle kunders opmærksomhed og inviterer dem ind i forretningen. 

 

Fremstilling af byggepladsskilte

Alle byggepladser på privat grund skal være udstyret med et byggepladsskilt, hvoraf det tydeligt fremgår hvem der udfører arbejdet. Vi har bred erfaring med fremstilling af byggepladsskilte og derfor også hjælpe jer med jeres.

På skiltet skal såvel navn som CVR-nummer fremgå. Derudover er ikke bestemte krav til størrelse af skiltet eller skriftstørrelse, men oplysningerne skal være synlige og kunne læses fra offentlig vej.