Vask og reperation af teltduge

(1 produkter)

Er din teltdug ved at se træt og slidt ud? Heldigvis kan teltduge blive som nye efter en tur i vores teltdugsvasker. 

Er dugen gået i stykker tilbyder vi også at reparere den for dig. Kontakt os for flere oplysninger, ring +45 97 19 13 11 eller skriv til kp@kibaek-presenning.dk

 

Sortér efter:

Vask af teltdug

Vi vasker gerne dine teltduge. Du kan også leje vaskemaskinen og selv vaske teltdugene. Min. leje af vaskemaskinen er 6 timer. Kontakt os for yderligere oplysninger og priser. Ring 97 19 13 11 eller brug kontaktformularen nederst på siden for pris.

Kontakt os for pris

Vask eller leje af vaskemaskine

Skal vi klare det for dig, vil du hjælpe til med at vaske eller måske leje vaskemaskinen? Du vælger, hvad der passer dig bedst. Enten klarer vi det hele for dig, eller du kan selv hjælpe med vask sammen med en person fra Kibæk Presenning.

Du kan også leje vaskemaskinen og selv vaske teltdugene. Minimumsleje af vaskemaskinen er 6 timer. Kontakt os på telefon 97 19 13 11 eller send en e-mail til kp@kibaek-presenning.dk for yderligere oplysninger og priser.

 

 

Beskidte bannere eller stilladspresenninger?

Ikke noget problem! Hos Kibæk Presenning kan vi også klare rengøringen af bannere og stilladspresenninger. Med op til 6,30 meter i bredden kan de også vaskes i vores vaskemaskine.