Proffline Partytelte

Til den professionelle udlejer, foreninger samt private

Detaljer om produktet

Proffline partytelte opbygges som modulsystem, baseret på 3 meters længdemoduler kombineret med bredderne 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 15 og 18 meter.

Benhøjden er 2,20 meter


Teltenes konstruktion er udført i 2 eller 4 spors aluprofiler. Top, knæ, fodstykke samt afstands åser er udført i varmgalvaniseret stålprofiler.

 

Teltenes tag- og sideduge er fremstillet i 3 meters moduler af brandgodkendt 700 eller 750g PVC-dug med 9 x 9 tråde og low-wick garn. Dugene er med akryllak, hvilket giver en robust smudsafvisende overflade.

750 g dug har et ekstra lag lak

 

Hvem kender ikke problemet, at tagdugene over tid bliver misfarvet på grund af indtrængende fugt? Dette undgås med vores tagduge, da vi bruger dug med low-wick garn, som indkapsler fugten. Dermed kan fugten ikke sprede sig i større misfarvede plamager og dugene holdes pæne i årevis – og det er naturligvis uden merpris.

 

Teltene leveres som standard i ensfarvet hvid dug, men kan også leveres i helt sort og sort indvendig/hvid udvendig. Får du brug for suppleringsdele og har farve på tunger eller jordslag, er vi også leveringsdygtige i dette.

 

Proffline Partytelte er 100% dansk produceret

Dugen er i allerhøjeste kvalitet og produceret til Kibæk Presenning A/S
Det slidstærke materialevalg gør teltene yderst velegnet til udlejning

Suppleringsgaranti: Du altid kan få fornyet nogle duge eller udvidet dit eksisterende telt
Proffline Partytelte er godkendte som udlejningstelte og der foreligger statiske beregninger.

Ønsker du at lease et telt, kan du gøre det gennem Ikano bank - ring og hør nærmere.