Proffline Partytelte

(1 produkter)

 

Proffline Partyteltet er det oplagte valg for både private, foreninger og den professionelle udlejer. Med Proffline får du et partytelt i kraftig kvalitet – 700 eller 750g PVC dug som kan klare utallige opsætninger og nedtagninger gennem en sæson.

Teltene er fremstillet med low-wick garn, der sikrer, at fugt, som trænger ind i dugen, indkapsles. Det betyder, at du dermed undgår misfarvning af dugen selv efter flere års brug.

Alle teltets dele er fremstillet i Danmark.

Har du spørgsmål til Proffline? Kontakt os endelig på +45 97 19 13 11 eller kp@kibaek-presenning.dk.

Sortér efter:

Proffline Partytelte

Til den professionelle udlejer, foreninger samt private

Kontakt os for pris

Ønsker du et kvalitets festtelt - så køb det hos Kibæk Presenning

Alle vores telte er dansk produceret på egen fabrik i Kibæk og det er vi stolte af! Vores partytelte/festtelte er i høj kvalitet og med skræddersyede løsninger. 

 

Tilbehør og løsdele til partytelte

Vi har et stort udvalg af tilbehør til vores festtelte. Her kan du fx kigge nærmere på vores indvendige dekorationsstof til festtelte, som giver teltet både hygge og varme. Du kan også bestille et plastikgulv til dit festtelt, som gør oplevelsen meget mere behagelig for gæsterne.

Teltdele kan blive beskadiget eller gå i stykker. Heldigvis ligger løsningen lige for, da vi hos Kibæk Presenning altid er leveringsdygtige i løsdele og ekstra tilbehør til netop din type telt. Du kan finde vores løsdele her.

 

Tryk og logo på festtelt

Ønsker du at gøre dit telt personlig eller tiltrække yderlige opmærksomhed omkring dit firma, kan vi trykke logo eller andet relevant direkte på teltet. 

 

Vask og reparation af festtelt

Er din teltdug ved at se træt og slidt ud? Heldigvis kan vi tilbyde din teltdug en tur i vores teltdugsvasker. Hvis dugen er gået i stykker kan vi også reparere den for dig med det samme. Kontakt os for flere oplysninger omkring dette. Ring +45 97 19 13 11 eller skriv til kp@kibaek-presenning.dk