Partytelte

Til den profesionelle udlejer, foreninger samt private

Partytelt, festtelt, rammetelt, alutelt, presenningstelt – kært barn har mange navne, men de bedste telte kommer fra Kibæk Presenning. Vi er en af Skandinaviens førende producenter af partytelte, så du er i trygge hænder hos os.

Skal du bruge et partytelt til den næste store fødselsdag? Eller måske til et arrangement i jeres lokale forening? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Kibæk Presenning har vi et stort udvalg i partytelte og specialtelte, så du kan finde lige netop det, der passer til dit arrangement. Find inspiration til festlige rammer i vores brochure

Teltene fra Kibæk Presenning er desuden i en god og kraftig kvalitet, som kan klare mange opsætninger og nedpakninger. Derfor er de også oplagte til den professionelle teltudlejer, hvor holdbarheden er helt essentiel. 

Se vores monteringsvejledninger til partytelte og partytelte godkendelser her.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rette partytelt? Kontakt os endelig på +45 97 19 13 11 eller kp@kibaek-presenning.dk.

Ønsker du at lease et telt, kan du gøre det gennem Ikano bank - ring og hør nærmere om dine muligheder.


(9 Kategorier - ialt 0 Produkter)

Partytelt i kraftig kvalitet

Kibæk Presenning producerer og sælger to forskellige partytelte. Proffline Partytelt til den professionelle udlejer. Partyteltet er i kraftig kvalitet – 750g PVC dug med lowick garn, som kan klare utallige op- og nedtagninger gennem en sæson. Lowick garn sikrer, at fugt, som trænger ind i dugen, indkapsles, og at man dermed undgår misfarvning af dugen selv efter flere års brug. Alle teltets dele er fremstillet i Danmark.

Vi har også model Proffline 700 gram. Et telt med 700 g dug istedet for 750 g dug. Samme konstruktion som ved 750 gram teltene, og produceret med samme slags lynlåse og keder. Et rigtig solidt og godt telt til prisen. Tåler utallige op- og nedtagninger hvert år.

Vi producerer teltene i Danmark og producerer gerne efter specielle ønsker og mål.

Vi vejleder dig gerne om, hvilket festtelt, der passer bedst til dine behov. Vi vil rigtig gerne sælge dig det partytelt, som passer til dig, og som du med garanti bliver tilfreds med.