Kibæk Presenning A/S privatlivs- og cookie-politik

Som virksomhed, har Kibæk Presenning A/S, ansvaret for en korrekt behandling af persondata, der fås fra kunder via personlig henvendelse, e-mail, telefon eller gennem vores website. Vi vil herunder beskrive hvordan vi som virksomhed behandler disse data.

Varebestilling:

Når du som kunde bestiller et produkt, har vi brug for oplysninger som dit navn eller firmanavn, adresse, e-mail adresse, tlf. nr., cvr nr. og i visse tilfælde cpr nr. Dataene bruger vi for at kunne behandle din ordre, under registrering, produktion opfølgning og levering.

Reparation/vask og reklamationer:

Når du fremsender et produkt til reparation, vask eller reklamere over et produkt, har vi brug for oplysninger som dit navn eller firmanavn, adresse, e-mail adresse, tlf. nr., cvr nr. Dataene bruger vi for at kunne yde en hurtig ekspedition, og i visse tilfælde kunne lokalisere tidligere ordre, da de kan være behjælpelig til en hurtigere levering.

Nyhedsbreve:

Har du givet os dit samtykke, vil det være muligt for dig at modtage vores nyhedsbrev, hvor vi informere omkring tilbud, nye produkter, eventuelle kampagne og vores årlige messe. Dette samtykke er naturligvis altid muligt at annullere, hvilket du gør ved blot at tage henvendelse til os herom.

Konkurrencer:

På vores årlige messe afholder vi konkurrencer, hvor vi udlodder en del af vores produkter. For at kunne deltage i disse konkurrencer, beder vi om oplysninger som navn/firmanavn, adresse, e-mail og tlf. Nr. Disse data bruger vi til at kunne udtrække en vinder, informere om denne, samt offentliggøre navnet på vinderen på vores hjemmeside. Når du deltager i konkurrencen, vil dette være ensbetydende med, at du har givet os dit samtykke til vores brug af dine persondata, i henhold til det beskrevne.