Presenning

Alt vores presenning er 100% Dansk produceret på vores fabrik i Kibæk. Fordi vi selv står for produktionen, kan vi garantere at kvaliteten er i top. Vores presenninger er både holdbare og solide, så du får glæde af dem i lang tid. Vi producerer presenning til mange formål fx til afdækning, transportindustrien, landbrugsindustrien, partytelte mm, 

Hos Kibæk Presenning kan du altid finde standard størrelse presenning, derudover producerer vores specialproduktion gerne produkter i de mål som du måtte ønske. Kontakt os endelig på 97 19 13 11 eller kp@kibaek-presenning.dk. Vi er altid klar til at finde en løsning til dig! 

 

Afdækningspresenning

Er du på jagt efter en god presenning til afdækning? Så er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største producent og glæder os over at kunne hjælpe. Uanset om det er afdækningspresenning til maskiner, renovationsopgaver, byggemateriale mm. Så har vi presenningen som passer perfekt til jeres udfordring.

Vores presenninger kantes på alle sider og forsynes som standard med jernringe for hver meter, eller efter ønske. Alle former for special presenninger produceres efter ønske. Se mere under specialopgaver.

 

Standardstørrelser er altid på lager

Vores pvc presenninger er dansk produceret. Vi er lagerførende i pvc afdækningspresenninger i farverne blå og grå i standard størrelse 6 x 4 meter samt 5 x 8 meter i kvaliteten 600 gr. pvc dug til omgående levering. Er dit projekt ikke en standard størrelse, så fremstiller vi gerne i specialmål. Kontakt os endelig på 97 19 13 11 eller kp@kibaek-presenning.dk

 

Specialopgaver

Hos Kibæk Presenning sætter vi en ære i at kunne løse både standard- og specialopgaver i både ind- og udland. Vi har derfor stor erfaring med at løse specialopgaver. Så har du en specialopgave du skal have løst? Kontakt os på 97 19 13 11 eller kp@kibaek-presenning.dk og fortæl os mere om din specialopgave. Vi tager gerne udfordringen op.

Vi fremstiller bl.a. overdækningshætter til et hvert behov. På billedet herunder ses overdækning af kunstværk, før afsløring, ved rundkørsel i Herning.  Ring eller mail for spørgsmål om specialfremstillede afdækningspresenninger.