Proffline Partytelte

Til den professionelle udlejer, foreninger samt private

Detaljer om produktet

Proffline partytelte opbygges som modulsystem, baseret på 3 meters længdemoduler kombineret med bredderne 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 20 og 25 meter.
Teltenes konstruktion er udført i 2 eller 4 spors aluprofiler. Top, knæ, fodstykke samt afstands åser er udført i varmgalvaniseret stålprofiler.

Teltenes tag- og sideduge er fremstillet i 3 meters moduler af brandgodkendt 750g PVC-dug med 9 x 9 tråde og low-wick garn. Dugene er med akryllak, hvilket giver en robust smudsafvisende overflade.

Hvem kender ikke problemet, at tagdugene over tid bliver misfarvet på grund af indtrængende fugt? Dette undgåes med vore tagduge, da vi bruger dug med low-wick garn, som indkapsler fugten. Dermed kan fugten ikke sprede sig i større misfarvede plamager og dugene holdes pæne i årevis – og det er naturligvis uden merpris.

Teltene leveres som standard i ensfarvet, hvid dug. Men kan også leveres i forskellige farver, ensfarvet eller stribet efter ønske. Får du brug for suppleringsdele og har farve på tunger eller jordslag, er det altid samme farve, vi leverer.

Proffline Partytelte er 100% dansk produceret
Dugen er i allerhøjeste kvalitet og specielt produceret til Kibæk Presenning A/S
Det slidstærke materialevalg gør teltene yderst velegnet til udlejning
Suppleringsgaranti: Du altid kan få fornyet nogle duge eller udvidet dit eksisterende telt
Proffline Partytelte er godkendte som udlejningstelte og der foreligger statiske beregninger.

Ønsker du at lease et telt, kan du gøre det gennem Ikano bank - ring og hør nærmere.