Proffline Partytelte 750

(1 produkter)

 

Proffline Partyteltet er det oplagte valg for både private, foreninger og den professionelle udlejer. Med Proffline får du et partytelt i kraftig kvalitet – 750g PVC dug med lowick garn, som kan klare utallige opsætninger og nedtagninger gennem en sæson.

Teltene er fremstillet med low-wick garn, der sikrer, at fugt, som trænger ind i dugen, indkapsles. Det betyder, at du dermed undgår misfarvning af dugen selv efter flere års brug.

Alle teltets dele er fremstillet i Danmark.

Har du spørgsmål til Proffline? Kontakt os endelig på +45 97 19 13 11 eller kp@kibaek-presenning.dk.

Sortér efter:

Proffline Partytelte

Til den professionelle udlejer, foreninger samt private

Kontakt os for pris

Festtelt med modulsystem

Proffline partytelte opbygges som modulsystem, baseret på 3 meters længdemoduler kombineret med bredderne 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 20 og 25 meter.
Teltenes konstruktion er udført i 2 eller 4 spors aluprofiler. Top, knæ, fodstykke samt afstandsåser er udført i varmgalvaniseret stålprofiler.

Teltenes tag- og sideduge er fremstillet i 3 meters moduler af brandgodkendt 750g PVC-dug med 9 x 9 tråde og low-wick garn. Dugene er med akryllak, hvilket giver en robust smudsafvisende overflade.

Ingen misfarvet teltdug

Hvem kender ikke problemet, at tagdugene over tid bliver misfarvet på grund af indtrængende fugt? Dette undgås med vores tagduge, da vi bruger dug med low-wick garn, som indkapsler fugten. Dermed kan fugten ikke sprede sig i større misfarvede plamager, og dugene holdes pæne i årevis – og det er naturligvis uden merpris.

Teltene leveres som standard i ensfarvet, hvid dug. Men kan også leveres i forskellige farver, ensfarvet eller stribet efter ønske. Får du brug for suppleringsdele og har farve på tunger eller jordslag, er det altid samme farve, vi leverer.

Derfor skal du vælge Proffline:

  • Proffline Partytelte er 100% dansk produceret.
  • Dugen er i allerhøjeste kvalitet og specielt produceret til Kibæk Presenning A/S.
  • Det slidstærke materialevalg gør teltene yderst velegnet til udlejning.
  • Suppleringsgaranti: Du altid kan få fornyet nogle duge eller udvidet dit eksisterende telt.
  • Proffline Partytelte er godkendte som udlejningstelte og der foreligger statiske beregninger.