At vi altid har kvalitet i centrum, er ikke bare tomme ord...

Som Danmarks største producent af presenninger har vi konstant fokus på at bevare kvaliteten i vores arbejde og i kvaliteten af de produkter, vi sender ud ad døren.

 

Kibæk Presenning A/S blev grundlagt 1. februar 1984 af Niels Ove Plauborg. 

Han startede med 48 kvm produktion, og gennem årene er produktionen vokset. I dag råder Kibæk Presenning over 10.000 kvm produktion, lager og kontor fordelt på fire adresser. 

I 2015 besluttede Niels Ove, at tiden var inde for et genrationsskifte, og i dag har datteren Helle Nygaard og sønnen Kenneth Plauborg overtaget roret i den familiedrevne virksomhed. Helle står for administrationen og Kenneth for produktionen. I dag er der ansat ca. 50 hos Kibæk Presenning A/S.

Hos Kibæk Presenning er vi kendt for vores partytelte, der er i høj kvalitet, og 100 % danskproduceret på egen fabrik. Vi har desuden specialproduktion, hvor vi udarbejder alt efter kundens ønske, som feks. terrasseafdækninger, læsejl, trailerpresenninger mm. i specialmål - kun din fantasi sætter grænsen...

Lyager 11: Her ligger firmaets administration. På Lyager producerer vi hovedsaligt specialproduktion, som f.eks. terrasseafdækning, specialdesignede emner. Her holder vores reparations- og monterings afdeling også til, hvor de råder over en vaskemaskine, som bruges til vask af teltudlejernes telte mm.

Østerbro 2: Her finder du vores skilte- og reklame afdeling. Her produceres også serieproduktion til f.eks. vindmølleindustrien.

Østerbro 14: Her produceres vores helt store emner, som hoppepuder, stilladspresenninger, arbejdstelte, lagerhaller mm. Her laves også størstedelen af vores serieproduktion på trailerpresenninger.

Energivej 8: Her produceres alle vores partytelte, og smede afdelingen laver konstruktion til vores lagerhaller og arbejdestelte.

 

Se vores brochure her