Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes tilbage, sammen med en kopi af din faktura, til:

Firmanavn: Kibæk Presenning A/S
Firmaadresse: Lyager 11
Postnummer + by: 6933 Kibæk
Mærk RETUR

Du kan ikke returnere produkter som er fremstillet på special mål, eller på anden måde omforandret.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du vælger selv, hvilket fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare. Vi anbefaler dog, at du sender din returpakke som en forsikret pakke, så du har mulighed for at benytte ”track and trace”, hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken. Du bærer nemlig selv ansvaret for pakkens indhold og værdi, indtil vi har modtaget pakken.
Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.
Varen skal returneres i original emballage og uden tegn på at have været åben eller brud på evt. plombering. Og sørg for, at den er forsvarligt pakket ind inden forsendelse.

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender.
Vi modtager heller ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Returpakker kan også afleveres på vores adresse:
Firmanavn: Kibæk Presenning A/S
Firmaadresse: Lyager 11
Postnummer + by: 6933 Kibæk

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må der derfor ikke åbnes eller brydes plomberingen på varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.