Vi leverer alle former for lastbilpresenninger og udfører reparationer på eksisterende presenninger

Lastbilpresenning leveres i valgfri farve og du har mulighed for at få trykt dit logo, foto eller illustration direkte på presenningen. Dette giver en flot præsentation, når bilerne kører gennem landet.

Skydegardiner, skydesider og skydepresenning

Vi fremstiller skydegardiner – også kaldet skydeside eller skydepresenning – til alle formål. Skydegardiner udføres i kraftig 900 gr. pvc dug med overcenterlukning med svejsbar gjordbånd til 1300 kg. trækstyrke på indersiden for hver ca. 65 cm.

Fragtpresenning

Fragtpresenninger til fragtbiler udføres i 680 gr. pvc dug med faste sider eller skydegardiner.
Fragtpresenningerne kan leveres i valgfri farve – med eller uden tryk, og monteres efter ønske.

Rollfix

Rollfix monteres i presenningssider til alle former for opbygning og er en super praktisk løsning. Hermed kan presenningen rulles helt op på taget og hele siden bliver tilgængelig ved af- og pålæsningen.

Rullepresenning

Rullepresenninger udføres i 680 gr. pvc dug og med kraftig alu-rør i løbegang i den ene side for af- og pårulning af presenningen. Rullepresenningerne leveres med gummistropper eller båndstrammere for opstramning. Presenningerne udføres således, at hjørnerne forbliver tætte ved højt læs. Rullepresenninger kan også udføres i net, og I forskellige hulstørelser.

Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige i flade presenninger til f.eks. foderstofbiler, med kantforstærkninger og gummistropper i bund.

Reparationer

Vi klarer reparation af alle former for presenninger.  Hvad enten det gælder lapning af de små huller eller de større reparationer og omforandringer, står vor kompetente monteringsafdeling til rådighed. Har du flere presenninger, som trænger til et eftersyn, giver vi naturligvis gerne et tilbud med en god pris.

Vi bestræber os på altid at kunne tage imod opgaver indenfor vor normale åbningstid, men vil du være sikker på at komme til, så brug kontaktformularen her på siden eller ring og lav en aftale på forhånd.

Kibæk Presenning A/S | Lyager 11 | DK – 6933 Kibæk | Tlf. +45 97 19 13 11 | kp@kibaek-presenning.dk | VAT. nr. 21377791