Spørg endelig til en specialopgave, vi tager gerne udfordringen op…

Af specialopgaver, som vi har udført kan nævnes:

På billedet ovenfor ses skibet “Den Store Bjørn” De ønskede en fuld overdækning af skibet for at skabe læ for regn og vind.

Arbejdstelte til Nationalmuseet for renovering af mur ved udgravninger på Sprogø samt renovering af Valdemar muren i Dannewerk i Tyskland

Specialinddækninger, herunder inddækning af kranhuse, inddækning af kabelbærer til udlægning af luftledninger over fjorde i Grønland, vinterafdækning af campingvogne til fastliggere og overdækning af biler til studenterkørsel.

Vi laver flydespærringer, flydende kabelbærere, fiskevugger, prærievogne, måtter til heste massage, svejseforklæder, regnslag til gadestativer til detailhandlen og meget mere.

Nogle af vore største kunder findes i vindmølleindustrien, hvortil vi leverer afdækninger til vinger, tårne og nav.

Læs mere om presenning til vindmøller her

Afdækning ved overdækket terrasse giver læ for regn og vind

Terrasseoverdækning

Med en terrasseoverdækning kan du skærme for blæst og kulde og få meget mere glæde af din terrasse. Sid godt og beskyttet og nyd foråret, sommeren og efteråret lige lidt længere end vejret normalt tillader.

Terrasseoverdækninger fremstilles efter mål.

Windbreaker giver dejlig læ på terrassen eller altan

Terrasseafskærmning

Vi fremstiller også terrasseafskærmninger af net – windbreakers – som tillader vinden at passere. En arkitektonisk flot løsning til afskærmning på terrassen eller altanen.

Kibæk Presenning A/S | Lyager 11 | DK – 6933 Kibæk | Tlf. +45 97 19 13 11 | kp@kibaek-presenning.dk | VAT. nr. 21377791