Proffline Partytelte

– til den professionelle udlejer, foreninger samt private…

Proffline partytelte opbygges som modulsystem, baseret på 3 meters længdemoduler kombineret med bredderne 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 20 og 25 meter.
Teltenes konstruktion er udført i 2 eller 4 spors aluprofiler. Top, knæ, fodstykke samt afstands åser er udført i varmgalvaniseret stålprofiler.

Teltenes tag- og sideduge er fremstillet i 3 meters moduler af brandgodkendt 750g PVC-dug med 9 x 9 tråde og low-wick garn. Dugene er med akryllak, hvilket giver en robust smudsafvisende overflade.

Hvem kender ikke problemet, at tagdugene over tid bliver misfarvet på grund af indtrængende fugt? Dette undgåes med vore tagduge, da vi bruger dug med low-wick garn, som indkapsler fugten. Dermed kan fugten ikke sprede sig i større misfarvede plamager og dugene holdes pæne i årevis – og det er naturligvis uden merpris.

Teltene leveres som standard i ensfarvet, hvid dug. Men kan også leveres i forskellige farver, ensfarvet eller stribet efter ønske. Får du brug for suppleringsdele og har farve på tunger eller jordslag, er det altid samme farve, vi leverer.

  • Proffline Partytelte er 100% dansk produceret
  • Dugen er i allerhøjeste kvalitet og specielt produceret til Kibæk Presenning A/S
  • Det slidstærke materialevalg gør teltene yderst velegnet til udlejning
  • Suppleringsgaranti: Du altid kan få fornyet nogle duge eller udvidet dit eksisterende telt
  • Proffline Partytelte er godkendte som udlejningstelte og der foreligger statiske beregninger – læs mere her

Partytelt, festtelt, rammetelt, alutelt, presenningstelt – kært barn har mange navne, men de bedste telte kommer fra Kibæk

Kibæk Presenning er én af Skandinaviens førende producenter af partytelte. Festteltene sælges både i Danmark og på en række europæiske markeder.

Vi producerer og sælger 2 forskellige partytelte. Proffline Partytelt til den professionelle udlejer. Partyteltet er i kraftig kvalitet – 750g PVC dug med low-wick garn, som kan klare utallige op- og nedtagninger gennem en sæson. Low-wick garn sikrer, at fugt, som trænger ind i dugen, indkapsles og at man dermed undgår misfarvning af dugen selv efter flere års brug. Alle teltets dele er fremstillet i Danmark.

Vi har også model Euroline. Et telt med 700g dug istedet for 750g dug. Samme konstruktion som på Proffline teltene, men ellers produceret med samme slags lynlåse og keder. Et rigtig solidt og godt telt til prisen. Tåler utallige op- og nedtagninger hvert år.

Vi producerer teltene i Danmark og producerer gerne efter specielle ønsker og mål.

Vi vejleder dig gerne om, hvilket festtelt, der passer bedst til dine behov. Vi vil rigtig gerne sælge dig det partytelt, som passer til dig og som du med garanti bliver tilfreds med.

Kibæk Presenning A/S | Lyager 11 | DK – 6933 Kibæk | Tlf. +45 97 19 13 11 | kp@kibaek-presenning.dk | VAT. nr. 21377791