Proffline Partytelte 700

(1 produkter)

 

Hos Kibæk Presenning finder du et stort udvalg i partytelte. En af vores populære modeller hedder Proffline 700. Det er et telt i høj kvalitet med 700 g dug i stedet for den kraftigere model i 750 g dug.

Teltene fra i 700 gram har samme konstruktion som den kraftigere Proffline. Teltene er desuden produceret med samme slags lynlåse og kæder. Med Euroline får du et rigtig solidt og godt telt til prisen. Grundet den høje kvalitet får du også et telte, som tåler utallige opsætninger og nedtagninger hvert år.

Vil du vide mere om Proffline 700? Kontakt os på +45 97 19 13 11 eller kp@kibaek-presenning.dk.

Sortér efter:

Proffline Partytelt 700

– til den professionelle udlejer, foreninger samt private…

Kontakt os for pris

Festtelt med stabil konstruktion

Euroline Partytelte findes i 6, 9 og 12 meters bredde. Teltene opbygges af moduler af 3 meters længde. Benhøjde er 2,20 meter.

Konstruktionen er udført i 2 eller 4 spors aluprofiler. Top, knæ, fodstykker samt afstandsåser er udført i varmgalvaniseret stålprofil.

Teltenes tag- og sideduge er fremstillet i 3 meters moduler af brandgodkendt 700 gram PVC dug med 9×9 tråde og low-wick garn. Dugene er med akryllak, hvilket giver en robust og smudsafvisende overflade.

Fordele ved Euroline:

  • Partyteltene leveres i hvid dug.
  • Suppleringsgaranti: Du kan altid få fornyet nogle teltduge eller udvidet dit eksisterende telt.
  • Statiske beregninger og godkendelser på Euroline Partytelte.
  • Vores 6, 9 og 12 mtr. telte er SP godkendte (Udarbejdet af – SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Er du på udkig efter et partytelt i kvalitet, er Euroline det helt rigtige for dig. Den attraktive pris gør den ideel til både private og til udlejning.