Flexible lagerhaller tilpasset dit behov

Kibæk lagertelte er en flexibel løsning, når du akut mangler lagerplads. Lagerhallerne fremstilles i forskellig bredde og med forskellig sidehøjde, så der er også et telt, som passer til dit behov for opbevaring. Teltene er lette at sætte op, kan forlænges efter behov og kan hurtig flyttes.
Anvendelsesmuligehederne er utallige – og teltene kan benyttes både som midlertidig og permanent løsning.

Konstruktionen af et lagertelt er hovedsalig udført i 4-spors aluminiums profiler 88,5 mm x 150,5 mm. Fødder, knæ, toppe og afstandsåser fremstilles i galvaniseret stål.

Dugen til lagerteltet fremstilles i 720 gram dug i farver efter ønske. Dog anbefales det at bruge hvid tagdug i tag på grund af lysindfald. Alle duge monteres i kanaler, der sikrer minimum vedligeholdelse. Opspænding af duge foretages i knæ og bund med kraftige læderremme. Lagerteltet overholder kravene fra de gældende DIN normer for vindstyrke og vindlast.

Download konstruktionstegninger med ind- og udvendige mål her

Standard eller specialfremstillet?

Lagertelte leveres som standard med 1 stk. lukket gavldug og 1 stk. gavldug med presenningsskydeport som er 4 meter bred og højde som benhøjde. Lagerteltet kan også leveres med 2-fløjet skydeport, beklædt med træ eller stålplader. Endvidere kan der monteres ledhejseport.

Tilbehør til lagertelte

Som ekstra tilbehør kan der monteres almindelige døre og udluftning samt inderdug. Ved inderdug undgås kondens fra taget. Lagerteltet kan også leveres med termo isolering

Ring eller mail for at høre mere om vore lagertelte eller for at rekvirere et konkret tilbud

Kibæk Presenning A/S | Lyager 11 | DK – 6933 Kibæk | Tlf. +45 97 19 13 11 | kp@kibaek-presenning.dk | VAT. nr. 21377791