Proffline partytelte

Proffline Partytelte

– til den professionelle udlejer, foreninger samt private…

Proffline partytelte opbygges som modulsystem, baseret på 3 meters længdemoduler kombineret med bredderne 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 20 og 25 meter.
Teltenes konstruktion er udført i 2 eller 4 spors aluprofiler. Top, knæ, fodstykke samt afstands åser er udført i varmgalvaniseret stålprofiler.

Teltenes tag- og sideduge er fremstillet i 3 meters moduler af brandgodkendt 750g PVC-dug med 9 x 9 tråde og low-wick garn. Dugene er med akryllak, hvilket giver en robust smudsafvisende overflade.

Hvem kender ikke problemet, at tagdugene over tid bliver misfarvet på grund af indtrængende fugt? Dette undgåes med vore tagduge, da vi bruger dug med low-wick garn, som indkapsler fugten. Dermed kan fugten ikke sprede sig i større misfarvede plamager og dugene holdes pæne i årevis – og det er naturligvis uden merpris.

Teltene leveres som standard i ensfarvet, hvid dug. Men kan også leveres i forskellige farver, ensfarvet eller stribet efter ønske. Får du brug for suppleringsdele og har farve på tunger eller jordslag, er det altid samme farve, vi leverer.

  • Proffline Partytelte er 100% dansk produceret
  • Dugen er i allerhøjeste kvalitet og specielt produceret til Kibæk Presenning A/S
  • Det slidstærke materialevalg gør teltene yderst velegnet til udlejning
  • Suppleringsgaranti: Du altid kan få fornyet nogle duge eller udvidet dit eksisterende telt
  • Proffline Partytelte er godkendte som udlejningstelte og der foreligger statiske beregninger – læs mere her
Euroline partytelte

Euroline Partytelte

– til den professionelle udlejer, foreninger samt private…

partytentmarcus

Euroline Partytelte findes i 6, 9 og 12 meters bredde. Teltene opbygges af moduler af 3 meters længde. Benhøjde er 2,20 meter.

Konstruktionen er udført i 2 eller 4 spors aluprofiler. Top, knæ, fodstykker samt afstandsåser er udført i varmgalvaniseret stålprofil.

Teltenes tag- og sideduge er fremstillet i 3 meters moduler af brandgodkendt 700 gram PVC dug med 9×9 tråde og low-wick garn. Dugene er med akryllak, hvilket giver en robust og smudsafvisende overflade.

  • Partyteltene leveres i hvid dug
  • Suppleringsgaranti: Du kan altid få fornyet nogle teltduge eller udvidet dit eksisterende telt
  • Euroline Partyteltene er altid på lager, og kan sendes fra dag til dag
  • Statiske beregninger og godkendelser på Euroline Partytelte læs mere her              
  • Vores 6, 9 og 12 mtr. telte er SP godkendte (Udarbejdet af –SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut)

Er du på udkig efter et partytelt i kvalitet er Euroline det helt rigtige for dig. Den attraktive pris gør den ideel til både private og til udlejning.

Køb Euroline Partytelte fra kun: (Nedenstående priseksempel gælder et komplet 6 x 3 m telt)

15.765 DKK incl. moms

(12.612 DKK ekskl. moms)
Priser er ekskl. evt. fragt

Specialtelte

Specialtelte fra Kibæk Presenning

– som salgsstand, udskænkning, udstillinger eller noget helt andet?

Pagoder

Pagodetelte er velegnede til f.eks. udstillinger eller mindre festtelte. Pgodeteltene kan leveres i størrelserne 3 x 3 meter, 4 x 4 meter, 5 x 5 meter og 6 x 6 meter. Pagodeteltenes tag- og sideduge er fremstillet i brandgodkendt 720 g PVC-dug med low-wick garn.Low-wick garn sikrer at indtrængende fugt i tagdugen indkapsles, og at større misfarvede plamager undgåes selv efter flere års brug.

Pagodeteltene leveres som standard i ensfarvet hvid dug. Men kan også leveres i forskellige farver, ensfarvet eller stribet efter ønske.Konstruktion til ovennævnte telte er udført i 2 spors aluprofiler. Top, knæ, fodstykke samt afstandsåser er udført i varmgalvaniseret stålprofiler.

Salgsstande

Vores salgsboder produceres i målene 3×3 meter, med 1,5 meters udhæng og frontdug. To salgsboder kan med fordel bygges sammen til et almindeligt 6 meters bred telt og herved opnå en anden funktion.

Bartelte

Vore populære bartelte leveres med diametrene Ø 5 eller 6 meter. Her er alle spær og åser i top standard. Taget på barteltet kan deles, så det kan bruges som apsis på 6 meter bred telt. Der kan monteres standard ben på barteltet, så det kan bruges som 6 kantet 6 meter bred telt.

– og andre telttyper

Vi har gennem årene produceret mange specialtelte bl.a. racertelte til motorsport / speedway telte til mobilhospitaler, som bruges over hele verden, mobilscener og teltdug løsninger til sceneudlejere i ind- og udland. Vi er altid klar til at komme med et løsningsforslag på et specialtelt – vi glæder os til at høre fra dig.

Innerline

Innerline

– når der skal gøres lidt ekstra ud af festen

innerlinesnaroeya

Livets store mærkedage må gerne være uforglemmelige. Derfor kan du vælge at gøre noget ekstra ud af partyteltet ved at udsmykke teltet indvendigt med innerline.

Innerline er dekorationsstof, som ophænges under teltdugen og giver et visulet indtryk af hygge og varme. Desuden har innerline den fordel at stoffet opfanger evt. kondensvand fra tagdugen. Innerline er udført i permanent flammehæmmende Trevira CS.

Så vil du gøre noget ekstra ud af partyteltet er vi leveringsdygtige i et bredt program af Innerline dekorationsstoffer – kontakt os for at høre nærmere om mulighederne med Innerline.

Partytelt, festtelt, rammetelt, alutelt, presenningstelt – kært barn har mange navne, men de bedste telte kommer fra Kibæk

Kibæk Presenning er én af Skandinaviens førende producenter af partytelte. Festteltene sælges både i Danmark og på en række europæiske markeder.

Vi producerer og sælger 2 forskellige partytelte. Proffline Partytelt til den professionelle udlejer. Partyteltet er i kraftig kvalitet – 750g PVC dug med low-wick garn, som kan klare utallige op- og nedtagninger gennem en sæson. Low-wick garn sikrer, at fugt, som trænger ind i dugen, indkapsles og at man dermed undgår misfarvning af dugen selv efter flere års brug. Alle teltets dele er fremstillet i Danmark.

Vi har også model Euroline. Et telt med 700g dug istedet for 750g dug. Samme konstruktion som på Proffline teltene, men ellers produceret med samme slags lynlåse og keder. Et rigtig solidt og godt telt til prisen. Tåler utallige op- og nedtagninger hvert år.

Vi producerer teltene i Danmark og producerer gerne efter specielle ønsker og mål.

Vi vejleder dig gerne om, hvilket festtelt, der passer bedst til dine behov. Vi vil rigtig gerne sælge dig det partytelt, som passer til dig og som du med garanti bliver tilfreds med.

Kibæk Presenning A/S | Lyager 11 | DK – 6933 Kibæk | Tlf. +45 97 19 13 11 | kp@kibaek-presenning.dk | VAT. nr. 21377791